ŽNK Široki Brijeg

Dvadesetak nogometašica Širokog Brijega provelo izlet u Gorancima u Školi jahanja

26.06.2017.
u 08:00

Nogometašice ŽNK Široki Brijeg još su sredinom svibnja završile prvenstvo u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi Federacije BiH postigavši lijepe rezultate i osvojivši drugo mjesto na ljestvici, odmah iza Fortune iz Živinica, koja je osvojila naslov i “preselila se” u Premijer ligu BiH. - Plasmanom smo zadovoljni. Ne tajimo da u sljedećoj sezoni želimo naslov i ulazak u Premijer ligu BiH, rekao nam je trener Širokobriježanki Ivan Kvesić koji još uvijek nije poslao cure na odmor, nego svakodnevno održava treninge na Blatu. Širokobriježanke su prije desetak dana nastupile na turniru “Lipanjske zore” u Čapljini, gdje su osvojile 1. mjesto. A zatim nastavile treninge na Blatu, kako seniorke tako i igračice mlađih dobi. U subotu je dvadesetak nogometašica imalo ugodni izlet u Gorance, gdje su ugošćene u Konjičkom klubu Mostar te su provele dan u učenju jahanja u tamošnjoj Školi jahanja. Cjelodnevna jahačka zabava završila je roštiljadom i druženjem. Cure su bile oduševljene, jahanje na plemenitim životinjama ostat će im u nezaboravnoj uspomeni.

- Čeka nas nastup na Festivalu ženskog nogometa koji će se, u organizaciji NS BiH, održati u Mostaru. Zatim planiramo jednodnevni izlet u Makarsku. Poslije toga naše će nogometašice dobiti “voljno” i otići na odmor, a nakon novog okupljanja slijede pripreme za novu sezonu. Zanima nas samo prvo mjesto, kaže Kvesić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije