MOSTARAC OSTAJE

Bajeviću produljen ugovor, vodit će zmajeve i u Ligi nacija

22.04.2020.
u 12:22

Privremenom izborniku nogometne reprezentacije BiH Dušanu Bajeviću, rođenom Mostarcu, odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH produljen je ugovor, piše Klix.ba. 

Nogometni savez BiH izabrao je Bajevića za privremenog izbornika zmajeva za utakmice baraža za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine, ali su spomenuti mečevi zbog pandemije koronavirusa otkazani, baš kao i Euro koji se trebao održati ove godine.

Kako je sudbina europskog nogometa još uvijek pod velikim upitnikom i nije poznat termin kada će se igrati mečevi baraža, kao ni Lige nacija, Nogometni savez BiH odlučio je produljiti ugovor Bajeviću i ovaj proslavljeni stručnjak bh. izabranu vrstu vjerojatno će pokušati odvesti na Euro kada točno bude poznat termin igranja utakmica.

Bajević je legenda nogometa i jedan od najboljih napadača u povijesti bivše države.

U dresu Veleža je igrao 1966. do 1977., nakon čega je otišao u grčki AEK, te se ponovo vratio u Velež 1981. i odigrao dvije posljednje sezone u karijeri.

Popularni "Princ s Neretve" po završetku igračke kariijere postao je trener mostarskog Veleža, a najveće trenerske uspjehe imao je u Grčkoj vodeći AEK i Olympiacos. Jedan je od rijetkih koji je sjedio i na klupi najljućih solunskih rivala PAOK-a i Arisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije