Gabela

Dudić: Laknulo nam je nakon pobjede, ali ostali nam još pušu za vratom

07.03.2018.
u 07:10

Posrećilo se mladom treneru Feđi Dudiću s momčadi GOŠK-a. Podsjećamo, Dudić je Gabljane preuzeo jesenas nakon 16. kola, u nezavidnoj poziciji sa samo 13 bodova.

Odličan učinak

U pet utakmica na klupi GOŠK-a Dudić je osvojio 10 bodova.

Upisao je tri pobjede i jedan neodlučan rezultat. Gabeljani su pod Dudićevom palicom izgubili samo od Zrinjskog, uz već čuveni kriterij sviranja jedanaesteraca. Posebice su Gabeljanima bile važne dvije posljednje utakmice, dva derbija začelja. Prvi protiv Čelika koji su dobili s 3:2, a zatim i drugi protiv Viteza koji su dobili 2:0. Po završetku utakmice s Vitezom trener Dudić je kazao:

- Prevelik rezultat, 2:0, možda smo bili bolji za jedzvedbi, nismo mogli donijeti loptu pred njihovih 16 metara gdje smo mi najopasniji, jer imamo dva špica, pa svakom napravimo probleme.

Nije bilo dobro, međutim, kad radiš dobro, onda te sreća nagradi. Iz jedne prave prilike dali smo gol u najbolje vrijeme, minutu pred kraj prvog poluvremena.

Rekao sam momcima: “ I kad ne igraš dobro, vodiš, pobjeđuješ, to je veličina pravih ekipa”.

Mislim da mi izrastamo u jednu dobru ekipu, iza nas je kontinuitet dobrih igara. Čestitam svojim momcima na pobjedi, upozoravao sam cijeli tjedan da će biti teško, nisam to govorio uzalud, to se obistinilo. Čestitam Vitezu na dobroj utakmzahvatio optimizam Ivica Bonić, trenšeno, možda je GOŠK-u u ovom trenutku laknulo, ali tu su za leđima, Sloboda i Čelik. Još je dosta utakmica u igri. Prošle sezone Vitez je imao 11 bodova prednosti, a onda je zaredom izgubio tri utakmice, prednost se začas istopila, pa se spašavao u posljednji tren.

Bit će još svakakvih rezultata, a moje iskustvo kaže da još ništa nije gotovo, naglasio je trener Vitežana Bonić.

Nardin otkriće

Uz Feđu Dudića, trenera, otkriće u redovima GOŠK-a je Nardin Mulahusejnović, koji je na tri utakmice nastavka prvenstva postigao 4 pogotka: - Drago mi je zbog Nardina, to je potentan, dobar mlad napadač koji će uskoro igrati u jako velikom klubu. Momak koji dođe na trening odradi ga besprijekorno, bez da progovori ijednu riječ, to treba tražiti. Onda mu se i vraća, dobije poklon loptu i postigne pogodak. Takvog igrača može se samo poželjeti - zaključio je trener Dudić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije