NAKON UTAKMICE

Drama u Vinkovcima: Napadnuti igrači Dinama, intervenirali specijalci

Davor Javorović/Pixsell
14.04.2018.
u 20:21

- Utakmica je imala veliki ulog i normalno da dođe do tenzija, ali sve je završilo u sportskom duhu, ništa nije prešlo granicu, nije bilo udaranja nego sitni verbalni okršaj koji je brzo završen i zaboravljen - rekao je Jurčević

Dinamo je s dva gola Soudanija u Vinkovcima protiv Cibalije slavio 2:0. No, pravi se kaos dogodio u tunelu poslije utakmice, a sve su morali riješavati specijalci. 

Po jednoj je verziji kondicijski trener Vinkovčana Hrvoje Bradašić vrijeđavši (rasistički?) Soudanija, na što je odmah reagirao i najbolji igrač utakmice. Stvar je pokušao spasiti Dominik Livaković, ali domaći su nogometaši napali i modrog vratara. I tu je nastala velika gužva. Srećom, najprisebniji su bili specijalci koji su brzo smirili strasti, potjerali ratoborne igrače obje momčadi u svlačionicu, piše Goal.

- Utakmica je imala veliki ulog i normalno da dođe do tenzija, ali sve je završilo u sportskom duhu, ništa nije prešlo granicu, nije bilo udaranja nego sitni verbalni okršaj koji je brzo završen i zaboravljen - rekao je trener Dinama Nikola Jurčević pa se osvrnuo na utakmicu.

- Za nas je najvažnije bilo da osvojimo tri boda u ovoj utakmici. U tome smo uspjeli, nastavili seriju dobrih rezultata i dali smo dva pogotka. To me čini zadovoljnim, dok s druge strane moram reći da je to bila izuzetno zahtjevna utakmica protiv kompaktne i borbene Cibalije koja nam nije puno toga dozvolila. Uz to teren je bio težak za kombinatornu igru. 

- Imali smo problema s igračima koji su nam nedostajali zbog povreda, stoga smo igrali u drugom sistemu i sastavu. I tijekom utakmice smo problema s ozljedama Gavranovića i Hodžića, stoga kad pogledam sve okolnosti, moram biti zadovoljan pobjedom koja nam strahovito puno znači, da držimo razmak koji nam daje određenu sigurnost i daje nam samopouzdanje pred nadolazeće derbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije