VELIKI PROBLEMI

Drama pred odlazak za Split: Dinamu zaraženo skoro pola momčadi, za derbi upitno pet igrača!

ante čačić, Dinamo
Slavko Midzor/PIXSELL
20.10.2022.
u 10:59

Prvo su trojica bila oslobođena treniranja, nakon toga još dva igrača.

Nogometaši Dinama u petak će od 18 sati u 14. kolu HNL-a u sklopu derbija gostovati kod Hajduka. Dvoboj je najavio Ante Čačić, prije no što je otkrio neugodnu situaciju oko stanja u modroj svlačionici.

- Što reći? Najveći hrvatski derbi, veselim se tome, kao i moji igrači. Čeka nas zaista jedan prekrasan ambijent, domaćini to znaju napraviti. Mi smo u zaista dobrom raspoloženju, u želji da mjesec završimo na najbolji mogući način. Nema bolje generalke za Milan od Poljuda - rekao je na početku. Dotaknuo se, potom, loših vijesti.

Naime, nekolicina igrača će zbog zdravstvenog stanja, nažalost po njega, morati ostati u Zagrebu.

- Pokvarilo nas je i zabrinulo to što smo zbog crijevne viroze jučer bili lišeni treniranja Nevistića, Bulata i Emrelija, a sada su se priključili Ljubičić i Štefulj. Imamo trening u 11.30, potom ručak pa odlazimo put Splita. Očekivanja su velika, interesira me da pokažemo kvalitetu, ona će odlučiti tko će izaći kao pobjednik iz tog susreta.  Nevistić, Bulat i Emreli sigurno neće u Split, a za Ljubičića i Štefulja čekam informaciju. U tijeku dana se može još nešto pojaviti, vidjet ćemo, očito je to nešto što kola među nama. To je očito nešto što kola među nama. Tko zna, kroz dan još netko može oboliti. To može trajati dan-dva-tri, nisam liječnik i ne znam što reći - kazao je Čačić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije