Kultni turnir

Došli do finala Kutije bez primljenog gola

27.12.2015., Dvorana II, Dom sportova, Zagreb - 45. Malonogometni turnir Kutija sibica 2015. Utakmica polufinala, ASO Ponos Krapina - CB Doberman. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
29.12.2015.
u 07:30

CB Dobermann u završnicu turnira uz gol-razliku 18:0! To se još nije dogodilo... Pola igrača Gornje Radgone i pola igrača Ponos Krapine igrali su zajedno za Mal-Gal Građevinarstvo koji je 2013. osvojio Kutiju šibica

U finalu turnira Kutija šibica igrat će CB Dobermann i Big Bang team. Bit će to repriza lanjskog četvrtfinala kada je Big Bang pobijedio sa 1:0.

- Eto nam prilike da im uzvratimo. Možda ne igramo lijepo, no nama je cilj osvojiti Kutiju, a ne igrati lepršavo - rekao je Tihomir Novak koji je igrao tri finala Kutije, ali je osvojio samo jednom, sa Gospićem 2011. godine.

Zajedno osvojili 22 Kutije

- U polufinalu smo uzeli stvar u svoje ruke. Kada smo poveli sa 1:0 sve je bilo gotovo - istaknuo je Novak.

CB Dobermann je došao do finala bez primljenog pogotka što se nikad nije dogodilo u povijesti turnira. U šest utakmica postigli su 18 golova.

- U finalu sam najmanje htio momčad Big Bang teama. Igraju disciplinirano - zaključio je Novak.

Zanimljivo je da za CB Dobermann igraju Capar, Grcić, Kovač, Mostarlić, Morina, Novak i Leskovar koji su zajedno do ovog finala osvojili 22 "Kutije". Najviše, po pet, Matija Capar i Korab Morina. Big Bang team je osma momčad koja će dvaput za redom igrati finale. Tri finala zaredom igrali su Borac 73 i Riva Grupa. Marijo Švigir, vratar Big Bag teama, osam je puta bio u finalu. Prvi put je osvojio Kutiju sa Vero - Tinusom 1991. godine.

Rezultati - glavni turnir - polufinale: Amoz Gornja Radgona - Big Bang team 1:2 (7m), CB Dobermann - ASO Ponos Krapina 3:0; Veteranski turnir - za 3. mjesto: CB Beleza - Restorani Gladne oči 6:7.

Sjećanje na Mal-Gal

Pola igrača Gornje Radgone i pola igrača momčadi Ponos Krapine, koje su izborile nadmetanje za 3. mjesto, igrali su zajedno za Mal-Gal koji je 2013. osvojio Kutiju šibica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije