slavi trener

Dosad neviđena fotografija Ćire Blaževića na kojoj je ispisao povijest, ali ne u nogometu

Miroslav Ćiro Blažević
Armin Durgut/PIXSELL
21.01.2023.
u 13:48

"Tu sam napravio prve skijaške korake i odatle sam sa svega 17 godina otišao osvojiti državno prvenstvo u Sarajevo… Do tada je bilo nezamislivo da to osvoji bilo tko drugi osim Slovenaca, a onda se - samo u flanel košulji na sebi - pojavio vaš Ćiro"

Miroslav Ćiro Blažević kao nogometni trener ostvario je ogromne uspjehe. No, Ćiro je kao mladić, prije nego što posvetio nogometu, bavio skijanjem.

I u tom sportu je bio dobar budući da je početkom 1950-ih bio prvak Bosne i Hercegovine u skijaškom trčanju na šest kilometara. A zanimljivo i da je na to prvenstvo otišao bez skijaške opreme i opet je bio najbolji.

Ćiro se sada na Facebooku prisjetio svojih skijaških dana te objavio do sada neviđenu fotografiju.

"Poslao mi je danas jedan prijatelj sliku s Vlašića. Tu sam napravio prve skijaške korake i odatle sam sa svega 17 godina otišao osvojiti državno prvenstvo u Sarajevo… Do tada je bilo nezamislivo da to osvoji bilo tko drugi osim Slovenaca, a onda se - samo u flanel košulji na sebi - pojavio vaš Ćiro. Lagao bih kada bi vam rekao da me emocije nisu preplavile dok sam gledao ovu snježnu ljepotu…", napisao je Ćiro na društvenoj mreži.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?