Taekwondo

Dominik Granić i Dora Marušić na okupljanju taekwondo reprezentacije BiH

11.08.2017.
u 07:12

U subotu će se u organizaciji Taekwondo saveza BiH u Posušju održati okupljanje kadetske i juniorske taekwondo reprezentacije BiH, koja se sprema za Europska prvenstva.

Iz mostarskog taekwondo kluba Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, na okupljanje idu kadet Dominik Granić i juniorka Dora Marušić. Dominik je od početka ove godine nastupio na turnirima u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, i svugdje se okitio medaljama, a inače je aktualni državni prvak. 

Dora ove godine ima sve zlatne medalje osim jednog srebra, i aktualna je državna prvakinja i prvakinja Federacije BiH.

Europsko taekwondo prvenstvo za kadete će se održati u 10. mjesecu u Mađarskoj (Budimpešta), dok će se Europsko taekwondo prvenstvo za juniore održati na Cipru (Larnaca).

„Dominik i Dora su imali kratku ljetnu stanku, no već uveliko treniraju i pripremaju se za međunarodni taekwondo turnir Korčula Open krajem 8. mjeseca, a potom će se nastaviti pripremati za druge nadolazeće turnire, koji će u stvari biti priprema za Europska prvenstva.“ kazala je trenerica kluba Klaudia Marić, priopćio je Cro star taekwondo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije