PROPUŠTENA PRILIKA

Đokovići su molili Lepu Brenu da uloži u Novaka: Odbila je iz jednog razloga i izgubila bogatstvo

Lepa Brena
Zorana Mandic/ATAImages/PIXSELL
04.01.2024.
u 20:37

Obitelj Đoković sa svim životnim i sportskim izazovima morala se nositi sama, a Srđan Đoković, koji je najviše vjerovao u svog sina, u tim je trenucima povukao neke dobre poteze.

Otac najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, Srđan Đoković, jednom prilikom otkrio je kako je morao posuditi novac od kamatara kako bi sinu omogućio potrebne uvjete za teniski razvoj. Novak je više puta govorio o tome da je cijela obitelj ostala s 20 tisuća funti na stolu i da je odbio unosnu ponudu iz Velike Britanije.

Obitelj Đoković se sa svim životnim i sportskim izazovima morala nositi sama, a Srđan Đoković, koji je najviše vjerovao u svog sina, u tim je trenucima povukao neke dobre poteze. Da je naišao na više razumijevanja, i drugi su prema njegovoj priči mogli od toga višestruko profitirati.

Otac srpskog tenisača jednom je prilikom otkrio da je tražio od Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića da ulože novac u njegova sina. Prema njegovoj priči, danas bi imali 18 milijuna dolara više na svom bankovnom računu, ali nisu imali povjerenja u Novakove sposobnosti i konačni uspjeh.

– Nikola Pilić, s kojim je Novak tada bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monaco i razgovarao s Philipom Zepterom o Novaku. Rekao je da je pristao pokriti troškove Novakova boravka na Akademiji, što je 300 tisuća tadašnjih maraka za četiri godine i što nam je tada bila velika pomoć. Nakon toga Philip Zepter zove Bobu, koji mu doslovno kaže: "Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i oca s kojim je nemoguće surađivati." Rekao mi je to direktor Zeptera u Beogradu, a potvrdit će vam i Nikola Pilić – rekao je Srđan Đoković u podcastu pod nazivom Biznis priča.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije