otkrio je razlog

Đoković zbog ozljede ispao s Olimpijskih igara

Novak Đoković
10.08.2016.
u 17:08

Žao mi je što s vama moram podijelimti vijest o tome da ove godine neću igrati na turniru u Cincinnatiju. Liječnici su mi strogo savjetovali odmor i zaliječenje ozljede, napisao je Đoković

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković neočekivano je ispao s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru već u prvom kolu od Juana Martina Del Potra s 2:0 u setovima.

Nakon toga, i u dublu sa Zimonjićem je izgubio od brazilskog para Melo/Soares u drugom kolu, a potom je objavio kako neće igrati na Mastersu u Cincinnatiju koji se igra od 13. do 21. kolovoza. 

Đoković je danas obavijestio javnost razloge takve odluke, prenosi Klix.ba.

"Žao mi je što s vama moram podijelimti vijest o tome da ove godine neću igrati na turniru u Cincinnatiju. Liječnici su mi strogo savjetovali odmor i zaliječenje ozljede. Kao profesionalni sportaš uvijek daješ sve od sebe da se fokusiraš, treniraš, pomijeraš svoje granice kako bi ostao u formi i dao svoj maksimum na terenu.

Najteže je kada zbog ozljede i fizičkog bola budeš spriječen natjecati se i postići nešto što snažno i dugo želiš. Toliko sam mnogo dao tenisu i sportu i toliko dobio nazad od svih divnih ljudi koje je tenis donio u moj život, da mogu samobiti veoma zahvalan.

Tijelo ima svoj ritam, koji moramo osluškivati i poštivati, a on me u ovom trenutku upućuje na odmor i terapiju. Kao i uvijek, nastavit ću graditi snagu i dat ću sve od sebe da se vratim jači u narednim tjednima. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi šaljete, čujem vas, čitam vas i osjećam sve! Vidimo se u New Yorku!", poručio je Nole putem Facebooka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije