prvi reket svijeta

Đoković stavio točku na priču o cijepljenju

20.08.2020.
u 18:40

Novak Đoković, prvi reket svijeta, vjerojatno posljednji put se osvrnuo na priču o cjepljenju.

Srpski tenisač je prije nekoliko mjeseci izjavio kako ne bi volio da unosi nešto neprovjereno u tijelo, te da bi morao saslušati sve i dobro proučiti eventualno cjepivo za koronavirus.

Novak ni u jednom trenutku nije rekao da je protiv cijepljenja, međutim mediji su to tako protumačili.

"Vidio sam da su inozemni mediji malo izvukli iz konteksta tu moju izjavu, napisavši da sam potpuno protiv bilo kakvog cijepljenja. Moj problem s cijepljenjem je ako me netko na silu tjera da ubacim nešto u moje tijelo", rekao je Đoković i dodao:

"To ne želim. Za mene je to neprihvatljivo".

Najbolji tenisač svijeta kaže kako je siguran da u svijetu postoje mnoga cjepiva koje su spriječile širenje raznih zaraza.

"Nisam protiv cijepljenja jer – tko sam ja da pričam o cjepivima kada su tu stručni ljudi, medicinski radni radnici koji spašavaju ljude diljem svijeta? Siguran sam da postoje cjepiva s malim nuspojavama, a koje su pomogle ljudima da zaustave širenje infekcija po svijetu", zaključio je Đoković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije