'ŽAO MI JE'

Đoković se oglasio prvi puta nakon debakla u Tokiju: Evo što je rekao

PIXSELL
05.08.2021.
u 19:43

Najbolji tenisač svijeta je najprije prokomentirao objavu svoje kolegice, Nine Stojanović s kojom je bio u Japanu i koja se prva oglasila, a potom je i na svom profilu napisao nešto više

Nakon završetka njegovog natjecanja na Olimpijskim igrama u Tokiju, na Instagramu se oglasio Novak Đoković. On se zbog iscrpljenosti povukao tik pred meč mješovitih parova za broncu nakon što je istoga dana u singlu izgubio baš u borbi za brončano odličje.

Najbolji tenisač svijeta je najprije prokomentirao objavu svoje kolegice, Nine Stojanović s kojom je bio u Japanu i koja se prva oglasila, a potom je i na svom profilu napisao nešto više.

Novak je na fotografiji Nine Stojanović, na kojoj je bio i on, napisao "odličan povratak u prošlost" što se odnosilo na uvodne riječi njenog opisa ispod fotografije.

- Nekad i sad. Samo ja mogu znati kako sam se osjećala i kako sam se izborila s svim u momentu kada sam saznala da neću imati šansu da se borim za medalju u najvažnijem meču u mojoj karijeri. Prepoznala sam koliko me je ovaj događaj ispunio najdubljim emocijama i donio mi puno sreće. Želim reći da sam zahvalna prije svega zato što sam bila među najboljim svjetskim sportašima i bila mi je čast i privilegija igrati s najboljim u povijesti tenisa i to za našu zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubav koju ste mi dali. Hvala vam. Čekaju nas novi izazovi i cijenim svaku minutu koju sam provela u Tokiju - napisala je Nina Stojanović.

Pod svoju je objavu potom napisao:  - Velika je čast bila predstavljati Srbiju na OI. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo s jednom od medalja za mene, ali me to čini još motiviranijim da nastavim s radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine. Svu sreću želim našim sportašima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju - napisao je Novak na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?