'OVO MI JE ŽIVOTNA LEKCIJA'

Đoković se oglasio nakon diskvalifikacije: Bilo je pogrešno, jako mi je žao...

07.09.2020.
u 10:13

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju. 

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju. Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju. 

A nakon svega se Novak Đoković oglasio na društvenim mrežama.

"Čitava ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i, prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu otkriti zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno.

Želim ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvoriti u važnu životnu lekciju, kako bih se nastavio razvijati i kao čovjek, ali i kao tenisač.

Ispričavam se organizatorima US Opena. Vrlo sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu potporu, kao i mojim navijačima, jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve", poručio je Đoković.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije