DEČKO ZLATNOG SRCA

Đoković pomogao u potpunoj tišini: Ostali su do suza ganuti kada su vidjeli koliko je uplatio

15.04.2020.
u 16:06

Novak Đoković, ponajbolji tenisač svijeta, pokušao je u potpunoj tajnosti dati velik iznos bolnicama u virusom žestoko pogođenom Bergamu, ali je vijest o njegovoj divnoj gesti ipak doprla do medija.

Talijanske kolege jutros donose priču o njegovoj velikodušnoj uplati, a informaciju je potvrdio i ravnatelj regionalne zdravstvene agencije Peter Assembergs.

Đoković je, saznaje se, donirao otprilike milijun eura, a Assembergs se toliko oduševio njegovim potezom da je u emisiji "Porta a porta" kazao kako ga trenutačno želi izgrliti. - Ostao sam ganut kada sam doznao da Novak Đoković, svjetski broj jedan u tenisu, čovjek koji je već poslao velike novce u svoju domovinu Srbiju, također misli i na nas. Stvarno nisam očekivao da ću i njegovo ime i prezime naći na popisu donatora - kazao je vidno dirnuti Assembergs.

Premda to Đoković nije tražio, od Talijana je dobio silne hvalospjeve i povratnu informaciju kamo će otići njegov novac, a bit će uložen u modernizaciju i proširenje odjela intenzivne njege bolnice Treviglio gdje se vodi žestoka bitka za svaki život pacijenata - piše list la Repubblica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije