otvorio teniski kompleks i odigrao meč

Đoković oduševio u Visokom: Imitirao Nadala, Beckera, Šarapovu... pa dječaku uljepšao dan

Klix
13.07.2022.
u 17:42

Osvajač 21 Grand Slam titule uljepšao je i dan jednom dječaku kad ga je pozvao na teren, prekinuo igru i uručio mu znojnik kao uspomenu.

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Novak Đoković danas je stigao u Visoko gdje je u poslijepodnevnim satima i svečano otvorio novi teniski kompleks u parku "Ravne 2" u "Dolini piramida".

"Ovo je poseban dan za Visoko i tenis u BiH. Ovdje smo svi veliki prijatelji i znamo se dugi niz godina. Hvala što ste došli uveličati ovaj događaj", rekao je Đoković na početku svog govora.

Napomenuo je da je poseban osjećaj otvaranje teniskog terena koji se dešava samo jednom.

"Drago mi je što sam prisutan ovdje. Nadam se da ćemo vam na ovim mečevima donijeti radost i uživanje. Puno nam je srce da vidimo veliki broj male djece. Igrat ćemo produženi set do devet gemova. Teren je savršen, veliko hvala Semiru Osmanagiću. Svaka čast", dodao je Đoković.

Đoković je od prvog udarca loptice tijekom revijalnih mečeva okupljenima ponudio fantastičnu zabavu.

Na vrhuncu raspoloženja zabavljao je publiku i od prvog trenutka bio je ono zbog čega je i došao - da bude najveća zvijezda. Mnogo pažnje privukla je imitacija najvećeg rivala Rafaela Nadala. Đoković je kopirao Španjolca prilikom servisa sa svim njegovim čuvenim ritualima, namještanjem kose i šorca. Ovaj trenutak pogledajte OVDJE.

Osvajač 21 Grand Slam titule uljepšao je i dan jednom dječaku koji je iz publike doviknuo da bi Aldin Šetkić trebao igrati domaćinski. Đoković je pozvao dječaka na teren, prekinuo igru i uručio mu znojnik kao uspomenu.

U jednom trenutku Đoković je pozvao na pljesak za svog nekadašnjeg trenera i veliko prijatelja Borisa Beckera te je imitirao njegov servis nakon što su to tražili iz publike, prenosi Klix.

Đoković je u jednom trenutku odlazio i na konzultacije kod dječaka koji su bili uz teren i od njih uzimao savjete.

Među nezaboravnim šalama bilo je imitiranje uzdaha Marije Šarapove prilikom udaraca, prikazivanje challengea rukom, kao i ponovljenih snimaka udaraca.

Tijekom cijelog meča srbijanski tenisač bio je u interakciji s publikom koja je bila oduševljena. Također, probao je "posebnu" visočku vodu i upitao se može li je nositi i na najveće svjetske turnire.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?