Priprema za "Adria Tour"

Đoković i Džumhur zajedno trenirali

05.06.2020.
u 19:33

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković trenirao je danas na centralnom terenu TC "Novak", gdje će se od 12. do 14. lipnja održati "Adria Tour".

Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nositelj TŠ Tour-a, natjecanja koje će prethoditi glavnom događaju za vikend, a na kom će tenisač iz Sarajeva pokušati osigurati mjesto uz Đokovića, Dominika Tima, Sašu Zvereva, Grigora Dimitrova i druge.

Kako su priopćili organizatori, radovi na tribinama su još u tijeku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko humanitarni događaj, na kom će tri dana publika moći da uživa u majstorskim potezima svjetskih asova, ali i da uživa u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za "Adria Tour" svjedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije