RUTINERSKI

Dodig preko Nadala do polufinala u Dohi

'Ivan Dodig (R) of Croatia and Marcelo Melo of Brazil celebrate after winning the men\'s doubles final against Fernando Verdasco and David Marrero of Spain at the Shanghai Masters tennis tournament Oc
Foto: 'CARLOS BARRIA'
02.01.2014.
u 10:23

U tie breaku Dodig i Melo su Španjolcima prepustili samo jedan poen te sa 7:1 izborili polufinale

Hrvatski tenisač Ivan Dodig je u paru s Brazilcem Marcelom Melom izborio polufinale turnira u Dohi. U četvrtfinalu su sa 6:4, 7:6 nakon jedan sat i 15 minuta igre pobijedili španjolsku kombinaciju, Rafaela Nadala i Francisca Roiga.

Dodig i Melo su do prvog breaka stigli u četvrtom gemu prvog seta, ali je španjolska kombinacija uzvratila u sedmom gemu istom mjerom. Ipak, u desetom gemu hrvatsko-brazilski par još je jednom oduzeo servis Španjolcima i dobio prvi set 6:4.

Veliki korak prema konačnoj pobjedi Dodig i Melo su napravili breakom u šestom gemu drugog seta, međutim Nadal i Roig su im uzvratili kod servisa za meč pri rezultatu 5:3. U desetom gemu drugog seta Dodig i Melo imali su i tri meč lopte, ali nijednu nisu iskoristili pa je odluka pala u 13. igri.

U tie breaku Dodig i Melo su Španjolcima prepustili samo jedan poen te sa 7:1 izborili polufinale gdje ih čekaju prvi nositelji Alexander Peya i Bruno Soares.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije