Grbavica

Djermanović deveto pojačanje momčadi Željezničara

Dejan Djermanovic
16.01.2016.
u 07:00

Dejan Djermanović, sada već bivši napadač ljubljanske Olimpije, deveti je nogometaš koji je u zimskom prijelaznom roku pojačao Željezničar.

Najprometniji prijelazni rok

Vjerojatno oduševljen avangardnim načinom komuniciranja ljudi iz kluba, Djermanović je potpisao ugovor na dvije godine. Dejan Djermanović rođen je 17. lipnja 1988. u Ljubljani.

Prošao je omladinske reprezentacije Olimpije, a potom je nastupao za Slaviju, Krsko, Rudar Velenje, Litex Lovech, Olimpiju,
Celje, Voždovac, te ponovno Olimpiju.

Podsjetimo, prije Djermanovića, na Grbavicu su stigli Ivan Lendrić, Mailson, Mirko Kramarić, Siniša Stevanović, Mirza Halvadžić, Jadranko Bogičević, Samir Bekrić i Nermin Zolotić.

Međutim, tu nije kraj dovođenju nogometaša u Željezničar. Očekuje se da do odlaska u Međugorje dođe i Srđan Stanić, također jedan od povratnika na Grbavicu, a dogovori su postignuti i s Uglješom Radinovićem, Fedorom Predragovićem (Borac), te Dženanom Burekovićem (Čelik).

Svi spomenuti trebaju najprije raskinuti ugovore sa svojim klubovima, te se tek onda priključiti ovom klubu.

Ako se ostvare transferi nabrojenih, bit će to jedan od najprometnijih zimskih prijelaznih rokova ikada u plavim redovima. Uz dovedenih devet, do početka proljetnog dijela moguće je da potpišu čak trinaestoricaa, što je svojevrstan rekord.

Amar Bajramović, v. d. predsjednika Želje, naglasio je kako plavi prave ekipu i za Ligu 12, te da se tijekom ljeta vjerojatno neće dovoditi novi igrači, što znači da se već sada formira ekipa koja će se uigravati za sljedeću sezonu.

Kup prioritet

Ipak, ono što je najbitnije jest da u ovoj sezoni plavi pokušaju osigurati Europu. U prvenstvu će to ići malo teže s obzirom na to da se Željo nalazi na šestom mjestu s 12 bodova zaostatka za Slobodom, a osam za trećeplasiranim Širokim Brijegom, s kojim igra na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Šef stručnog stožera Edis Mulalić, kojeg čeka najteži posao, s obzirom na to kako praktično ispočetka mora kombinirati momčad, vjeruje kako Željezničar može kroz prvenstvo do Europe, ali jasno je da će osvajanje Kupa biti prioritet. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije