UMJESTO VERRATTIJA

Direktor Barcelone otkrio hoće li Rakitić biti zamijenjen u PSG

17.07.2017.
u 19:58

Nije nam namjera izgubiti vlastite dobre igrače. Cilj nam je poboljšati ono što imamo. Imamo najbolje igrače na svijetu, želimo da budu ovdje i sretni, rekao je Fernandez.

Sportski direktor Barcelone, Robert Fernandez odbacio je u ponedjeljak mogućnost razmjene hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića za Marca Verrattija iz francuskog PSG-a rekavši kako klub ne želi izgubiti dobre igrače.

Fernandez je na konferenciji za medije u Barceloni bio upitan oko mogućnosti da vezni igrači Rakitić i Andre Gomes budu razmijenjeni za talijanskog veznog reprezentativca Verrattija. O takvoj mogućnosti su španjolski mediji nagađali prijašnjih tjedana. Verratti  košta 45 milijuna eura baš kao i Rakitić,  dok je Gomesova cijena 25 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša. "Nije nam namjera izgubiti vlastite dobre igrače. Cilj nam je poboljšati ono što imamo. Imamo najbolje igrače na svijetu, želimo da budu ovdje i sretni", rekao je Fernandez.  Barcelona traži polivalentnog igrača za sredinu terena koji bi mogao igrati na više mjesta, a ne samo na jednom, jer su sve pozicije u veznom redu duplirane.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?