otkriveno

Detalji posljednjeg razgovora Messija i Neymara

15.08.2017.
u 16:02

Procurile su informacije o posljednjem razgovoru Neymara i Messija. Kako otkriva Katalonski Sport, Neymar je inzistirao na odlasku zbog jedne jedine želje - da izađe iz sjene Lea Messija, da bude prva zvijezda jedne ekipe s brojem 10 na leđima i da se bori za Zlatnu loptu.

Messi je u noći prije prve utakmice na pripremama u SAD protiv Juventusa imao zanimljiv razgovor s Neymarom, kome je tada poručio:

"Želiš samo to? Želiš Zlatnu loptu? Ostani, i ja ću te učiniti najboljim na svijetu i dobit ćeš je, pomoći ću ti u tome!", rekao je Messi tada Neymaru, a s njima je bio i Luis Suarez koji je također bio na strani Argentinca.

Međutim, problem je bio u tome što je Neymar dosta ranije samostalno donio odluku i u tom trenutku je već bilo kasno.

Messi je tada shvatio da ne postoji nijedan način da Neymar ostane u ekipi i digao je ruke od svega.

Sport piše da je usprkos tome Messi na sutrašnjoj utakmici sa Juventusom namjerno igrao kao da se ništa od toga nije dogodilo, pokrenuo je obje akcije i kod golova i pustio Brazilcu da bude zvijezda.

Na taj način se Messi oprostio od Neymara, skrivenom porukom - sada vidi što si mogao i dalje imati da nisi odlučio otići, prenose Sportske.net.

Neymar je imao priliku ostati igrati s Messijem i da uz njegovu pomoć osvoji Zlatnu loptu, a sada će morati pobjediti upravo Argentinca u borbi za prestižnim trofejom, naglasio je Sport, prenosi N1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije