MZ Mostar

Derbi pripao Jasenici, lagana pobjeda za Aveniju/Zgone

25.07.2018.
u 07:15

Na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara igra se dobar mali nogomet. Sve oko terena također je poprimilo novu dimenziju, veliki broj ljubitelja ljetnog hakla imao je pozitivne komentare u smjeru izgradnje nove tribine iza 10. osnovne škole.

Povećan kapacitet

Izgradnjom nove tribine značajno je povećan kapacitet ovog sportskog centra. To će biti posebna pogodnost za vrijeme ovogodišnjeg natjecanja u Mostaru, kao i završnicu Lige Hercegovine kojoj je grad na Neretvi ove godine domaćin.

Program u ponedjeljak počeo je utakmicom juniora u kojoj je Rodoč s visokih 12:1 bio bolji od Goranaca. S ovog susreta vrijedi istaknuti učinak Roberta Ćosića koji je mrežu protivnika zatresao čak pet puta.

U prvom susretu seniorskog programa momčad Avenija/Zgoni bila je i više nego uvjerljiva protiv Uloga s 10:1. Za pobjednika je mrežu čak pet puta zatresao Peđa Trutina, dok je tri gola dodao Goran Kolobara, po gol su zabili Bojan Tokmakčija i Marko Kolobara. Utješni gol za Ulog zabio je Nedjeljko Begić. Idući susret bio je istinski derbi.

Jasenica i oslabljena do 3 boda

Višestruki osvajači Lige mjesnih zajednica grada Mostara Bijelo Polje i Jasenica vjerojatno su odigrali i najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela natjecanja. Jasenica je bila oslabljena, nije mogla računati na nekoliko nositelja igre s obzirom na izostanke i suspenzije zbog kartona. Bijelo Polje na teren je po imenima izvelo jaku i ozbiljnu momčad i činilo se kako su je velikoj prednosti. Ipak, Jasenica je pogocima Karla Smoljana i iskusnog Žanija Buhovca uspjela slaviti 2:0. Daleko od toga da je Bijelo Polje igralo slabo, ta momčad je imala svoje dobre prilike, više je puta testirala vratara Jasenice Željka Klemu, ali tu večer on je bio raspoložen i nije dopustio ni jedan pogodak protivniku.

Oslabljeni Rudnik, kojemu nije igrao najbolji igrač, ujedno jedan od najboljih haklera mostarske lige, Ivan Drežnjak Ćufe, ipak je s dva pogotka Marka Šunjića uspio ostvariti pobjedu rezultatom 2:0 protiv mlade momčadi Cima. Uzbuđenja i tijesnih pobjeda u Mostaru i idućih dana vjerojatno neće nedostajati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije