Široki - Emina

Derbi na Blatu za jesenski naslov

04.11.2017.
u 10:00

Nogometašice Širokoga Brijega i Emine iz Mostara šest su kola vodile borbu za jesenski naslov. U 7. kolo ušle su s po 18 bodova, pa će naslov jeseni u Prvoj ženskoj ligi Federacije BiH riješiti u međusobnom dvoboju na Sportskom censtu Musa – Karačić na Blatu (14 sati). Za utakmicu postoji povećano zanimanje među ljubiteljima nogometa, pa će tribine na Blatu biti punije nego inače. Široki je koračić ispred Mostarki zbog bolje gol-razlike. Cure trenera Ivana Kvesića u prosjeku su zabijale šest pogodaka po utakmici (!), a nisu primile niti jedan - imaju 48:0!

Ekipa trenera Zije Tojage ima također “divota” gol-razliku – 43:1! Bit će zanimljivo vidjeti dvoboje Kate Ljubić, Slavice Glavote, Branke Bagarić i suigračica domaćih protiv Mostarki Minele Gačanice, Amre Isaković, Merite Mehanović s druge strane. Trener Širokobriježanki Ivan Kvesić optimističan je i oprezan pred ovaj derbi:

- Uvažavamo protivnice, sigurno su dobre. Ali, naša je ekipa spremna, kvalitetna i odlučna izboriti pobjedu, kojom bi prezimili na čelu ljestvice i uhvatili zalet za konačni naslov i ulazak u žensku Premijer ligu BiH. Mislim da to cure mogu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije