Novi trener Širokog

Denis Ćorić: Ne preostaje nam drugo nego zasukati rukave

06.10.2016.
u 10:00

Nakon ostavke trenera Branka Karačića, pa odmah zatim njegova pomoćnika i prvoga suradnika Marija Bazine, koji je prethodno odbio ponuđeno mjesto šefa stručnoga stožera na Pecari, novi trener Širokoga Brijega postao je Denis Ćorić. U ovom trenutku on je privremeno rješenje, ali, možda bude i trajno, zašto ne... Ćorić je u svom radu imao zapažene rezultate u radu s mladim dobima Širokoga Brijega, ističući se marljivošću i pedagoškim pristupom. Uz sve, sigurno nešto znači i to što je bio istaknuti napadač Širokoga, Brotnja, Zrinjskog i drugih klubova. Ćorić je odmah u srijedu ujutro imao kratki sastanak s igračima u svlačionici, zatim održao prvi trening u teretani:

- Na Blatu nije bilo uvjeta za normalan rad jer je puhala jaka bura. Sastanak s igračima bio je kratak i sadržajan. Momci su svjesni situacije u kojoj se nalaze, svjesni da je dotaknuto dno, te da ih čeka teška zadaća. A ona glasi: što prije moramo se zajedničkim snagama vratiti gdje nam je mjesto.

Već jutros Ćorić će s momčadi krenuti u Vukovar gdje Široki Brijeg nastupa na 6. memorijalu Blage Zadre, turniru na kojem je svih pet puta pobijedio. Prošle godine u finalu je svladan Osijek (2:1), a prethodno u polufinalu pobijeđen je Hajduk (2:0): - Uvijek je lijepo pobijediti, pa i na Zadrinu turniru koji smo, eto, pet godina osvajali. Međutim, sve naše misli usmjerene su na sljedeću prvenstvenu utakmicu u Vitezu. Očekujemo da od te utakmice počne naš uzlet i sve ćemo tomu podrediti. Jednako moramo misliti i na dva susreta osmine finala Kupa BiH. Široki ima teškoga protivnika Slobodu, klub koji je u prošlom kup natjecanju igrao u finalu. U Vukovar putuju svi igrači iz prve momčadi, uključujući lakše ozlijeđene Barišića i Sesara, te gripoznog Markovića.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije