Karate klub "Neretva" Mostar

Delfina Tadić zbog ozljede propušta Balkansko prvenstvo u Istanbulu

Delfina Tadic
21.02.2016.
u 12:50

Delfinu čeka operacija i dug oporavak, no kako je kazala, nada se da će se vratiti jača i bolja

Delfina Tadić, članica ženske karate reprezentacije BiH i Sveučilišnog karate kluba "Neretva" Mostar, zbog ozljede neće moći nastupati na Balkanskom prvenstvu u Turskoj.

Delfina je u razgovoru za Fenu kazala kako je ozljedu zadobila na fakultetu, a radi se o istegnuću bočnog ligamenta. Bez obzira na ozljedu nastupila je na europskom natjecanju u Limassolu ali je već drugi meč morala predati zbog bolova. 

- Nakon prve borbe osjetila sam da neću moći još dugo izdržati, i kada sam u drugom meču protiv natjecateljke iz Srbije htjela napraviti poen, ponovno sam ozlijedila nogu zbog čega sam morala predati meč, kazala je Tadić, dodavši kako joj je žao što nije mogla dati sve od sebe na europskom natjecanju, jer je vjerovala da može napraviti dobar rezultat.

Delfinu čeka operacija i dug oporavak, no kako je kazala, nada se da će se vratiti jača i bolja i da će medalje te uspjesi ponovno doći.

Svojim je kolegama, koji putuju na Balkansko prvenstvo u Istanbul, poručila da vjeruje u njih te da se nada da će se vratiti s medaljama i dobrim rezultatima.

- Znam da mogu postići sjajne rezultate na svjetskom natjecanju, samo moraju to dovoljno željeti, i ovim putem želim im mnogo uspjeha te da nam se vrate s medaljama, kazala je Tadić.

Balkansko prvenstvo biti će održano u Istanbulu od 24. do 29. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije