KARATE: SKK Neretva ponovno je imao uspješne natjecatelje na velikoj sceni

Delfina Tadić jedna je od osvajačica medalja za BiH

karate
Foto: VL FOTO
11.02.2015.
u 09:38

Zanimljivo je kako se Delfina upravo rodila u Zurichu kojeg je napustila još kao dijete i vratila se s roditeljima živjeti u BiH

Delfina Tadić, članica SKK Neretva nedavno se okitila brončanom medaljom na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Karateu, koje se održalo u Zurichu. Inače, zanimljivo je kako se Delfina upravo rodila u Zurichu, kojeg je napustila još kao dijete i vratila se s roditeljima živjeti u BiH. Ona je kao jedan od članova Sveučilišnog karate kluba Neretva potvrdila svoju klasu. Inače, u nedavnom izboru sportaša grada Mostara Tadić je proglašena za najbolju juniorku.

Pored Delfine Tadić za reprezentaciju BiH iz SKK neretva su nastupili: Ivan Klepić, Ivona Ćavar, Iva Klepić, Ivan Križanac (član KK EMPI iz Rame, a trenira u SKK Neretvi), te Matea-Noah Medić i Katarina Sušac. Nastupajući za reprezntaciju BiH, pored Delfine Tadić, medalje su u svojim kategorijama osvajali: Sijerčić Faruk (srebro), Hamza Čajić (zlato), Ajla Mahmutović (srebro), Anes Čongo (bronca) i Ena Gljiva (bronca). BiH je u ukupnom poretku završila na 8. mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije