tenis

Del Potro srušio Đokovićev olimpijski san

Novak Đoković
Foto: Reuters
1/2
08.08.2016.
u 08:12

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković završio je sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru već u prvom kolu, porazom od Juana Martina del Potra iz Argentine.

Del Potro je slavio protiv Đokovića sa 7:6 (7:4), 7:6 (7:2), poslije dva sata i 27 minuta igre. Argentinac će se u narednom kolu sastati sa Joaom Souzom iz Portugala, donosi N1.

Đoković i Del Potro su odigrali spektakularan duel na početku Olimpijskih igara, a obojica su teren napustili u suzama iz drugačijih razloga.

Da će njihov meč biti jedan od onih epskih, koji će se prepričavati, bilo je jasno već u prvom gemu, koji je trajao osam minuta. Od tada, obojica su igrali sjajno, ali je Del Potro bio za nijansu bolji.

Argentinac nije izgledao kao tenisač koji se posljednjih godina borio s ozljedom zgloba, već kao igrač kakav je bio još prije svih problema koje je imao. Mnogo je lakše osvajao svoje servis gemove, dok se Novak mučio, a kad je bilo najpotrebnije argentinski tenisač se pokazao.

Đokoviću nakon eliminacije u singlu, ostaje natjecanje u dublu u paru s Nenadom Zimonjićem. Njih dvojicu u ponedeljak očekuje susret s Brazilcima Marcelom Melom i Brunom Soaresom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije