sramotno

De Rossi rasistički vrijeđao Marija Mandžukića...

sramotno
25.01.2016.
u 11:25

De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put, rekao je trener Rome nakon što je njegov igrač Mandžukiću poručio da je g**** cigansko

Juventus je srušio Romu za 11. prvenstvenu pobjedu u nizu, prenosi 24sata.hr

No nakon utakmice talijanski mediji bruje o sramotnom rasističkom ispadu Rominog nogometaša Danielea de Rossija prema našem Mariju Mandžukiću.

De Rossi je već u 9. minuti udario Mandžukića bez lopte i dobio je žuti karton. To je bio tek uvod. Nastavio se sukob dvojice igrača, a vrhunac je bio u 30. minuti. Mandžukić je išao prema lopti, Luca Banti dosudio je igranje rukom. Naš igrač se pobunio, a De Rossi se okrenuo prema njemu i rekao mu:

- G**** cigansko!

Spalleti: De Rossi je trebao prekriti usta rukom

Za još veću sramotu pobrinuo se trener Rome Luciano Spalleti. Nije osudio rasističko vrijeđanje, već je stao u obranu De Rossija.

- De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put. Mandžukić je vrijeđao naše igrače cijelu utakmicu - rekao je Spalletti.

Juventusov trener Massimiliano Allegri smiruje stvar.

- Ne znam što je De Rossi rekao Mandžukiću niti što je Mandžukić rekao De Rossiju. No igrači često pričaju tijekom utakmica - rekao je Allegri.

Juventus je slavio golom Dybale i bacio je Romu u novu krizu. Nije se proslavio ni sudac Luca Banti, koji Juventusu nije sudio čisti penal nakon što je Miralem Pjanić igrao rukom u svom šesnaestercu. No pravda je zadovoljena nakon gola Dybale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?