BORBA U KOPENHAGENU

Danski navijači napali Torcidaše, djeca gledala nemile scene

28.07.2017.
u 08:03

- Djeca su sve to u šoku pratila. Vidjeli su tučnjavu, krv. Vidjeli su kako je jedan navijač pao na pod, a skupina ga je udarala. Zatim su srušili i drugog navijača.

Navijači se potukli pa napraviil veći šou od igrača uoči utakmice Brondbyja i Hajduka (0:0) u trećem pretkolu Europske lige.

Do tučnjave je došlo nedaleko od stadiona u Kopenhagenu gdje je skupina domaćih huligana napala navijače splitskog kluba. Danski mediji javljaju da se okršaj dogodio ispred velike skupine djece koja su sve to gledala
 

- Djeca su sve to u šoku pratila. Vidjeli su tučnjavu, krv. Vidjeli su kako je jedan navijač pao na pod, a skupina ga je udarala. Zatim su srušili i drugog navijača... - opisao je događaj jedan svjedok, a zaštitar sa stadiona naveo je da su napadači kao oružje imali lance i palice. Iz policije su izvijestili da je došlo do tučnjave ispred stadiona, da ima nekoliko ozlijeđenih navijača, ali da nitko nije zadobio teže ozljede. A nitko nije ni uhićen.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije