hrvatski izbornik

Dalić otkrio u kakvom je stanju Subašić

05.02.2018.
u 16:46

- Nije ništa ozbiljno. Čuo sam se s njim sinoć preko poruka. On je u redu, ima malih problema, ali ništa opasno i mislim da će vrlo brzo biti u stroju - rekao je Dalić

Danijel Subašić ozlijedio se jučer u utakmici pobjedi Monaca 3:2 protiv Lyona u 24. kolu francuskog prvenstva. 

Hrvatski vratar nastradao je u 12. minuti udario je u vratnicu, ali hrvatski izbornik Zlatko Dalić tvrdi da će Subašić uskoro biti spreman.

- Nije ništa ozbiljno. Čuo sam se s njim sinoć preko poruka. On je u redu, ima malih problema, ali ništa opasno i mislim da će vrlo brzo biti u stroju - rekao je Dalić za HRT.

Dalić pozorno prati hrvatske reprezentativce.

- Obilazim hrvatske nogometaše po stranim klubovima. Pokušavam ih vidjeti u kakvoj su formi i porazgovarati s njima. Sad nas očekuje turneja u Americi gdje ćemo igrati dvije prijateljske, ali jake utakmice protiv Perua i Meksika. Ono što bih ja želio je da su igrači zdravi i da nema nikakvih ozljeda, a onda možemo dobiti najbolje i biti pravi na Svjetskom prvenstvu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije