VATRENI MAJSTOR

Čudesni Kramarić zabio dva gola i srušio velikana: Bayern pao nakon 32 utakmice

DPA/Pixsell
27.09.2020.
u 18:43

Hoffenheim je ovom pobjedom došao na prvo mjesto ljestvice, jedini stopostotni su oni i Augsburg, a Andrej Kramarić je uvjerljivo prvi strijelac prvenstva s pet pogodaka

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić zabio je sjajan poluvolej za 3:1 te neobranjiv kazneni udarac za 4:1 svojeg Hoffenheima protiv Bayerna i tako bio glavni akter u prvom padu Flickove čudesne mašinerije nakon čak 32 uzastopne utakmice bez poraza.

Nije to bio bilo kakav niz jer su Bavarci unutar tog niza bili i u nizu od 23 uzastopne utakmice s pobjedama. Čini se da je iscrpna utakmica Superkupa protiv Seville (Bayern pobijedio nakon 120 minuta) uzela danak, ali i dalje se podvig Hoffenheima ne može umanjiti.  Već nakon 24 minute Hoffenheim je iznenađujuće vodio golovima Bičakćića i Dabbura, da bi Joshua Kimmich u 36. Bayern smanjio rezultat na 2:1 i dao Bayernu velike šanse za povratak. Međutim, nakon dugog napadanja gostiju sve te šanse je u 77. ugasio Kramarić koji je prvo fantastično iskoristio centaršut Beboua, a onda i sjajno iznuđivanje kaznenog udarca spomenutog igrača u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Hoffenheim je ovom pobjedom došao na prvo mjesto ljestvice, jedini stopostotni su oni i Augsburg, a Andrej Kramarić je uvjerljivo prvi strijelac prvenstva s pet pogodaka.

Kramarićeva dva zgoditka i ostale pogotke s utakmice pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije