LIGA PRVAKA

Čudesni Bellingham i 19-godišnji talent donijeli Realu prvo mjesto u skupini (4:2)

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/2
29.11.2023.
u 23:01

Na rubu ulaska među šesnaest najboljih ostao je Napoli koji će takvo što morati osigurati u posljednjem kolu, na domaćem terenu protiv Brage. U petom kolu skupine C Napoli je poražen u Madridu od Reala 2-4, dok je Braga kao domaćin odigrala 1-1 protiv Union Berlina. Na klupi Berlinčana debitirao je hrvatski strateg Nenad Bjelica.

Real je sigurno prvi u skupini C, a Napoli ima tri boda više od Brage, kao i što je pobijedio portugalsku momčad u 1. kolu u gostima s 2-1. Napoli je na Santiago Bernabeu poveo 1-0 golom Simeonea u devetoj minuti, ali je Real izjednačio čim je krenuo s centra. Loptu je u gostujuće rašlje zakucao Rodrygo, dok je u 22. minuti već bilo 2-1 za Real nakon pogotka Judea Bellinghama.

Odmah na startu drugog dijela Zambo-Anguissa je vratio Napoli u igru te izjednačio na 2-2, ali gosti do kraja nisu izdržali. Mladi, 19-godišnji Nicolas Paz je u 84. minuti opalio s 25 metara i uz pomoć vratara Napolija Mereta zabio za 3-2. U nadoknadi je Joselu postavio konačnih 4-2 za Madriđane.

Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, nije igrao za Real zbog lakše ozljede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije