odlična ekipa

Cristiano Ronaldo odabrao idealnih 11 s kojima je igrao

Cristiano Ronaldo
Piroschka van de Wouw/REUTERS
18.04.2023.
u 19:29

Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena trenutno igra u Saudijskoj Arabiji gdje su ga zamolili da se na trenutak vrati u prošlost i sastavi najboljih 11 od igrača s kojima je igrao ranijih godina.

Cristiano Ronaldo nije sebe uvrstio u tu momčad, u kojem se nalazi sedam bivših i sadašnjih igrača Real Madrida, trojica nekadašnjih igrača Manchester Uniteda i jedan bivši član Juventusa, prenosi N1

Idealnih 11 za Ronalda čine:

Iker Casillas – Marcelo (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Rio Ferdinand (Manchester United), Sergio Ramos (Real Madrid) – Paul Scholes (Manchester United), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid) – Karim Benzema (Real Madrid), Wayne Rooney (Manchester United), Gareth Bale (Real Madrid).

 

 

Cristiano Ronaldo je u karijeri igrao za Sporting iz Lisabona (2002-03), Manchester United (2003-09), Real Madrid (2009-18), Juventus (2018-21), Manchester United (2021-22) i Al Nassr (2023-).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije