Roberto Carlos:

CR će osvojiti Zlatnu loptu, a na Euru nema favorita

Cristiano Ronaldo
08.06.2016.
u 17:43

Roberto Carlos sudjelovao je na humanitarnoj utakmici 'Corazón Classic Match' na Santiago Brnabeuu gdje je u ugodnom društvu komentirao nekolko aktualnih stvari. 

"Cristiano Ronaldo će osvojiti Zlatnu loptu, čak i ako ne osvoji Euro. Messi je dobar igrač, ali osvajanje Lige prvaka se itekako broji. Ono što je Ronaldo znači Real Madridu čini ga ponovno najboljim na svijetu. Neymar? Za njega nema žurbe. Mora samo nastaviti raditi kako radi i jednog dana će i on biti najbolji", rekao je Carlos pa progovorio o Copa Americi te Europskom prvenstvu:

"Ne sviđa mi se Copa America. Igrači su jako umorni od teške sezone i mogu se vrlo lako ozlijediti. Na Euru nemam favorita. Imam prijatelje u skoro svim reprezentacijama. Nadam se samo da ćemo uživati i vidjeti dobar nogomet. Španjolska će sigurno mentalno biti jaka, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek", zaključio je Carlos. 

Na utakmici su bili i Raúl González te Michel Salgado

"Sretni smo zbog toga što je pehar Lige prvaka u Madridu. Nadam se i da će Atletico jednom osvojiti to natjecanje. Rade fantastičan posao i sigurno će uspjeti", rekao je Raúl. 

"Španjolska nije imala sreće na Svjetskom prvenstvu. Sve je osvojila, ali na ovom Euru nema favorita. Puno je jako dobrih momčadi", rekao je Salgado. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije