IRSKI BORAC

Conor McGregor šokirao odlukom: Odlazim! Pina Colade od mene, dečki

26.03.2019.
u 08:34

Irac je prije desetak dana uhićen u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati

Irski MMA borac 30-godišnji Conor McGregor oprostio se od slobodne borbe.  

'Danas sam odlučio oprostiti se od MMA. Svim bivšim kolegama želim sreću u natjecanjima, a ja se priključujem bivšim partnerima koji su već u mirovini. Pina Colade od mene, dečki - napisao je McGregor na svom Twitteru. 

Još pamtimo njegovu posljednju borbu u UFC-u proti Habiba Nurmagomedova u listopadu 2018. koja je završila pobjedom Dagestanca. Još dugo nakon borbe i incidenta vukli su se repovi, a McGregor je suspendiran na šest mjeseci.  

Irac je prije desetak dana uhićen u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati. Conor je svom fanu uzeo mobitel i razbio ga. Iz pritvora je pušten nakon što je plaćena jamčevina.   Nastavak videa za 29 sekundi Skip ad in 9 

Lani je Irac osuđen na pet dana društveno korisnog rada, te je morao na psiho-terapiju zbog problema s kontrolom bijesa. McGregor i njegovi prijatelji Uoči UFC priredbe u New Yorku razbili su autobus u kojem su se borci. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije