Karate

Članovi SKK Neretva osvojili devet medalja

10.03.2016.
u 11:00

Proteklog vikenda natjecatelji Sveučilišnog karate kluba Neretva nastupali su u Sarajevu, odnosno na turniru “Ilidža Open 2016.”, inače karate turniru s najvećim brojem natjecatelja u Bosni i Hercegovini. Na turniru je nastupalo oko 900 natjecatelja iz šest zemalja cijele regije. Konkurencija na samom natjecanju bila je uistinu jaka. Članovi SKK Neretva Mostar osvojili su jednu zlatnu, tri srebrne i pet brončanih medalja. Zlatnom medaljom okitila se Stela Brkić, srebrne medalje osvojili su Nikola Damjanović, Ivona Ćorić, Antonio Bazina, a brončanim medaljama okitili su se Mateo Pandža, Iris Ćorić, Marko Pavlović, Lana Ćubela i Gabrijela Milićević. Ekipu u Sarajevu vodili su treneri Mateo Ćavar i Marin Hrkać.

Ovo je samo jedan u nizu uspjeha jednog od najuspješnijih mostarskih klubova. Dobar rad mostarskog kluba ponovno je donio rezultate u SKK Neretva, a u ovom klubu u budućnosti očekuju još puno medalja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?