BIVŠI IZBORNIK

Ćiro: Luka neće otići, Čačiću i Šukeru je kazao kako nema nikakvih problema

Filip Brala/Pixsell
09.07.2017.
u 10:15

Luka je s pravom razočaran jer se veliki postotak nacije digao protiv njega, a on to ničime nije zaslužio - kaže Ćiro

Treba li Hrvatsku uistinu brinuti Modrićeva najava kako bi se mogao povući iz reprezentacije, kao što je najavio u intervju španjolskoj Marci? Na pitanje hoće li i dalje igrati za nacionalnu momčad, Luka je Španjolcima odgovorio sljedeće: 

– Još uvijek nisam donio konačnu odluku, vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom.

Pitali smo o ovome slučaju bivšega izbornika Miroslava Blaževića.

– Luka je s pravom razočaran jer se veliki postotak nacije digao protiv njega, a on to ničime nije zaslužio. Takvi smo mi, jedva čekamo neku banalnu situaciju da se okrenemo protiv naših veličina, olako zanemarujući činjenicu kako je Modrić najviše promovirao našu zemlju i to još uvijek čini kao igrač najvećega svjetskog kluba Reala i kao jedan od najboljih nogometaša na svijetu – kazao nam je Ćiro Blažević.

Vjerujete li da Modrić doista ozbiljno razmišlja o povlačenju iz nacionalne momčadi? – Ma to je rekao španjolskim novinarima i zbog toga se ne trebamo brinuti. Modrić je Čačiću i Šukeru već kazao kako nema nikakvih problema i da će se odazvati pozivu za sljedeće akcije reprezentacije. To uopće nije upitno – kategorički tvrdi Blažević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije