ancelotti ga želi

Čim Pep ode, Bayern vraća Mandžukića?!

Mario Mandžukić
REUTERS/Giorgio Perottino
27.02.2016.
u 13:43

Carlo Ancelotti navodno je veliki obožavatelj Marija Mandžukića, a Talijani tvrde kako će Bayern odmah po odlasku Pepa Guardiole otvoriti pregovore o povratku Mandže u München

Ako je vjerovati talijanskim medijima, Mario Mandžukić od ljeta bi ponovno mogao biti igrač Bayerna. Tako barem tvrdi Calciomercato koji navodi kako će odmah po odlasku Pepa Guardiole iz bavarskog kluba, Bayern otvorio pregovore s Juventusom i hrvatskim napadačem.

Carlo Ancelotti navodno jako cijeni Mandžu i vrlo rado bi ga vratio na Allianz Arenu. Iako se Mandžukić taman priviknuo na igru u Juventusu i život u Italiji te su u klubu zadovoljni njime, čelnici 'stare dame' ne bi imali ništa protiv prodaje dobiju li adekvatnu odštetu.

Juve bi tako prihvatio ponudu u iznosu oko 25 milijuna eura što bi bio dobar posao s obzirom da su ga Atleticu prošle godine platili 19 milijuna. Bayern ga je pak od Wolfsburga kupio za 13, a prodao za 22 milijuna eura Atleticu. Talijani spominju kako je Ancelotti zainteresiran i za Karima Benzemu te Gonzala Higuaina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?