Ženski rukomet

Cilj Gruđanki je novom pobjedom zaključiti jesensku sezonu Pozornost privlači i mostarski gradski derbi

12.12.2015.
u 07:00

Večeras u Bihaću (18 sati) igračice Gruda "love" nove bodove

Kolo prije kraja prvog dijela prvenstva u ženskoj rukometnoj Premijer ligi BiH, rukometašice HŽRK Grude Autoherc osvojile su jesenski naslov. U deset su kola "izvukle" deset pobjeda, te s 30 bodova i "strašnom" razlikom danih i primljenih pogodaka (+138) drže prvo mjesto ispred Ilidže (24) i Krivaje (21).

Podrška publike

Večeras ih u dvorani Luke u Bihaću (18) čeka posljednja utakmica polusezone, nakon koje odlaze na odmor. ŽRK Bihać je jedna od jačih ekipa u ligi, te dijeli 4 – 6 mjesto na ljestvici s Mirom (Prijedor) i Jedinstvom (Tuzla). Bišćanke će uz podršku publike pokušati prekinuti pobjednički niz gošći, ali objektivno su Gruđanke favoritkinje.

U ekipi Gruda Autoherc puno je mladih, nadarenih igračica (1999. i mlađe) koje istodobno igraju i (seniorsko) prvenstvo u Ligi RS Herceg Bosne.

Gostovanje kod Zrinjskog

Gruđanke su u 3. kolu u dvorani Bili brig svladale mostarsku Katarinu 28:24 i nastavljaju prvenstvo bez poraza. Pogotke za Gruđanke postigle su: Kondža 10, T. Bandić 6, Nikić 5, K. Mikulić 3, Žulj 2, te Prlić i Šimić po 1, dok su za Katarinu zabijale: Arapović i Jarak po 8, Radić 4, Domić 2, te Rotim i Pandžić po 1. Ovoga vikenda ekipa Gruda gostuje u Mostaru gdje je dočekuju rukometašice Zrinjskoga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije