Pobijedio Cuevasa 2:0

Čilić lako do četvrtfinala i susreta s Murrayjem

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.10.2014.
u 16:59

U četvrtfinalu Čilić ide na Andyja Murrayja, koji je danas bio bolji od Cuevasa sa 6:2, 6:2. Sa Škotom Marin nema dobar omjer, u 11 susreta samo je dvaput slavio

Marin Čilić bez problema se plasirao u četvrtfinale turnira iz kategorije ATP 500 u Pekingu. Hrvatski tenisač za samo sat i 12 minuta pobijedio je Portugalca Joaoa Sousu, bilo je 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Četvrti nositelj turnira u prvom je setu pri vodstvu 3:2 breaknuo Sousu i tu prednost održavao do kraja. U drugoj dionicu dvaput je protivniku oduzeo servis, jednom na početku seta i drugi put na kraju, što je bilo dovoljno za sigurno slavlje.

Ovo je bio njihov drugi međusobni sraz, a oba puta pobijedio je Čilić. Prvi put sastali su se ove godine na zemljanoj podlozi u Madridu, a hrvatski igrač tada je bio još uvjerljiviji, slavio je sa 6:1, 6:1.

U četvrtfinalu Čilić ide na Andyja Murrayja, koji je danas bio bolji od Cuevasa sa 6:2, 6:2. Sa Škotom Marin nema dobar omjer, u 11 susreta samo je dvaput slavio, ali dobra je činjenica da je u posljednjem dvoboju, koji je igran ove sezone u Rotterdamu, slavio upravo on, završilo je 6:3, 6:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije