ULAZI INVESTITOR

Cibona objavila veliku novost: 'Uspješno smo riješili ključne financijske probleme'

Cibona
Slavko Midzor/PIXSELL
02.05.2023.
u 18:53

" Budući da je prihvatio nove ulagače, klub je uspješno riješio neke od svojih ključnih financijskih problema, uključujući ponovno stjecanje kredibiliteta među javnim i privatnim ulagačima. Nova uprava u procesu je razvoja Cibone u moderan sportski brend"

Cibona je objavila da dogovorila ulazak međunarodnog investitora kojim će riješiti financijske probleme koje je muče već duže vremena. Razvojni plan uključuje isplatu vjerovnika, ulaganje u mlade talente te revitalizaciju Draženovog doma i popratnih objekata.

"Unatoč slavnog povijesti i prijašnjem statusu međunarodnog velikana, Cibonin učinak bio je pod utjecajem lošeg upravljanja i financijskih izazova u prošlom desetljeću. Budući da je prihvatio nove ulagače, klub je uspješno riješio neke od svojih ključnih financijskih problema, uključujući ponovno stjecanje kredibiliteta među javnim i privatnim ulagačima. Nova uprava u procesu je razvoja Cibone u moderan sportski brend, s ciljem uspostavljanja lokalne, regionalne, a konačno i globalne prepoznatljivosti", poručili su iz Cibone, a prenosi eurohoops.

Inače, Cibona je udruga građana pa ju je prema hrvatskim zakonima nemoguće kupiti dok je tom statusu. Novi investitori će vjerojatno postati vlasnici kada se klub preoblikuje u sportsko dioničko društvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije