NOVA PROMJENA

Červar napravio treću zamjenu: Evo koga je izbacio, a koga ubacio u momčad

Slavko Midžor/Pixsell
18.01.2018.
u 13:32

Červar je na ovom prvenstvu nakon prvog kola umjesto Duvnjaka uvrstio Buntića, zatim je nakon Islanda na tribine poslao Alilovića i ubacio Pešića

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u prvoj utakmici drugog kruga igra protiv Bjelorusije. Izabranici Line Červara u Splitu su pobijedili Srbiju i Island te na kraju izgubili od Švedske, pa su u Zagreb stigli s dva boda. 

Utakmica s Bjelorusijom izuzetno je bitna, u njoj nemaju pravo na kiks žele li ostati u ozbiljnijim kalkulacijama za polufinale Europskog prvenstva. A uoči tog susreta Lino Červar napravio je novu izmjenu u sastavu. Naime, Denis Buntić vratit će se na tribine, a u momčad ulazi pivot Marino Marić.

"Hrvatski izbornik Lino Červar izvršio je pravo na treću zamjenu igrača. Umjesto Denisa Buntića u večerašnjoj utakmici protiv Bjelorusije zaigrat će Marino Marić", stoji u priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza.

Červar je na ovom prvenstvu nakon prvog kola umjesto Duvnjaka uvrstio Buntića, zatim je nakon Islanda na tribine poslao Alilovića i ubacio Pešića, a sada se, eto, Buntić vraća na tribine. Uoči utakmice s Bjelorusijom možete pratiti posebnu najavnu emisiju Večernjeg lista, a možete i postaviti pitanje Denisu Špoljariću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije