RIJEČ IZBORNIKA

Čačić: Sramotimo se, a nitko na to ne reagira

Ante Cacic
Goran Stanzl/PIXSELL
17.06.2016.
u 21:22

Oni koji su za prekid odgovorni vjerojatno se sad smiješe u svojim foteljama, a mi se tu sramotimo.

- Zbog prekida koji se dogodio možemo se svi zajedno crveniti. Oni koji su za njega odgovorni vjerojatno se sad smiješe u svojim foteljama, a mi se tu sramotimo. Činimo nešto što nikako ne koristi našoj zemlji, našim ljudima i našim nogometašima koji ponosno nose hrvatski dres. nažalost, to je već viđeno, ali nitko na takve stvari ne reagira. - rekao je nakon utakmice izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić, piše Vecernji.hr.

- Ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom. Malo nam je igru poremetio izlazak Luke Modrića. Optimist sam i vjerujem da ova generacija može daleko dogurati i izaći iz sjene Vatrenih. Naravno, ako nas zbog nereda ne izbace s prvenstva. - dodao je Čačić.

Hrvatska je u Saint-Etienneu prokockala veliko vodstvo od 2:0. na kraju utakmice sudac je dosudio jedanaesterac za Čehe, ih kojeg su zabili za konačnih 2:2. Čačić je izjavio da je sudac vjerojatno poželio malo pomoći Češkoj nakon onoga što je vidio na tribinama.

Ključni trenutak utakmice bio je izlazak Luke Modrića, za kojeg je Čačić rekao da je umoran te da se ne radi ni o kakvoj ozlijedi. Hrvatska u utorak u 21 sat igra protiv Španjolske u trećem kolu skupine D Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije