HRVATSKI IZBORNIK

Čačić prokomentirao debakl Hrvatske i progovorio o svojoj budućnosti!

07.10.2017.
u 07:19

- Dajte malo pogledajte koliko nam igrača nedostaje. I usprkos tome mi smo danas napravili puno dobrih stvari. Ali, nemamo realizaciju i to je ono što nam je nedostajalo ove kvalifikacije - rekao je Čačić

Hrvatska je na Rujevici odigrala samo 1:1 s Finskom pa joj je plasman na Svjetsko prvenstvo pod velikim upitnikom. Utakmicu je prokomentirao izbornik Ante Čačić.

- Izgubili smo dva velika boda i kompromitirali izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo. Stvarali smo prilike i poluprilike. Imali smo velikih problema s momčadi, a i tijekom utakmice smo ostali bez Brozovića i Mandžukića. Ne mogu se oteti dojmu da nas u ovim kvalifikacijama ne ide. Primili smo gol iz naše lopte, zabili se i bili previše nervozni. U završnici smo morali biti mirniji - rekao je Čačić za za HTV.

Hrvatska je odigrala vrlo loše.

- Gol je pao iz dubinske lopte, tu smo trebali biti mirniji i čuvati loptu.  Moramo se suočiti s onim što nas čeka. Sami smo se doveli u ovu situaciju i moramo napraviti sve da se iz nje izvučemo. Moramo napraviti sve da u toj utakmici budemo dovoljno dobri - rekao je Čačić pa se osvrnuo na izostanke u momčadi.

- Dajte malo pogledajte koliko nam igrača nedostaje. I usprkos tome mi smo danas napravili puno dobrih stvari. Ali, nemamo realizaciju i to je ono što nam je nedostajalo ove kvalifikacije - rekao je Čačić i dodao:

- Ne postoji ni jedan igrač koji nije htio dati svoj doprinos. Najviše poteškoća imamo u završnici i da smo malo precizniji utakmice bi drugačije završavale.

Hoće li Čačić ostati na čelu reprezentacije?

- Naravno da je izbornik uvijek u žiži zanimanja, posebno kad rezultat nije adekvatan. 

Vjeruje li da može odvesti Hrvatsku do pobjede protiv Ukrajine.

- Ne znam kako drugačije mogu razmišljati nego pozitivno - zaključio je Čačić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije