VATRENI

Brozovićev otac ljutit na V. Goricu, ali Marcelova gesta će vas oduševiti

Petar Glebov/Pixsell
19.07.2018.
u 08:15

Srebrni vatreni osigurao je besplatne školske knjige za djecu iz Cerića od 1. do 4. razreda!

Marcelo Brozović bio je jedan od aduta izbornika Dalića na SP-u. Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiji je osvojila drugo mjesto i vatrenima je priređen veličanstven doček u Zagrebu. 

Svim vatrenima priređen je poseban doček u gradovima iz kojih dolaze, ali izgleda da je Velika Gorica zaboravila na svog sugrađanina.

To je posebno naljutilo njegova oca Ivana, koji je na svojem Facebooku napisao je poruku gradu Velikoj Gorici.

"Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI",  napisao je Brozovićev otac. 

Doček za Brozovića u Velikoj Gorici prvo je odgođen, a zatim i otkazan. No, doček se na kraju ipak dogodio. Mještani sela Okuje okupili su se kako bi pozdravili svog srebrnog sa SP-a.

- Ovo je bilo za malo širu obitelj i prijatelje. Zašto Gorica nije napravila doček... to morate njih pitati - rekao je Marcelov otac Ivan Brozović za 24 sata.

Proslavu je organizirao u restoranu "Za vašu dušu" u Okuju, a velik broj mještana uz pjesmu je slavio srebrnu medalju.

No zato je Marcelo učinio gestu za koju može biti ponosan. Naime, srebrni vatreni osigurao je besplatne knjige za sljedeću školsku godinu za djecu iz Cerića od 1. do 4. razreda! 

Bravo, Marcelo!!! 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije