Inter

Brozović žrtva Interova preporoda! Klub ga prodaje za 25 milijuna eura

brozović
Getty
15.03.2017.
u 16:01

Nakon propalog eksperimenta protiv Rome, Inter se vratio svojoj 4-2-3-1 te je u dvije utakmice zabio 12 golova. Momčad je konačno pronašla balans koji joj je nedostajao na početku sezone, a taj balans je, nedvojbeno, trener Pioli.

Pioli je shvatio da je će najbolje izvući iz svojih igrača ako ih stavi na njihove prirodne pozicije. Za Kondogbiju to znači da je repozicioniran u vezni red bez strogih zadaća, dok Perišić može igrati bliže protivničkom šesnaestercu bez velikih defenzivnih obveza. Ansaldi i D'Ambrosio razvili su se u respektabilne bekove, a Banega je dobio svu slobodu u veznom redu, piše Goal.

Onaj tko najmanje profitira u cijeloj ovoj revoluciji je Marcelo Brozović koji je sve, samo ne poseban na određenoj poziciji te ga Pioli ne može koristiti kao neku tajnu kartu. On može igrati i na lijevoj i na desnoj strani veznog reda ili u sredini kao playmaker, ali problem je što Inter na tim pozicijama ima igrače koji su kvalitetniji od njega.

A tu je i Joao Mario koji je doveden prošlog ljeta za 45 milijuna eura i sličan je profil igrača poput Brozovića. Samo što je 24-godišnji Hrvat u Inter stigao za 7,5 milijuna eura, a cijena koja je sada postavljena na njega je 25 milijuna eura te bi ta cifra odlično sjela u klupski budžet, piše Calciomercato.

Dok se Interovi 'specijalisti' bore za svoje pozicije, čini se kako će Brozović biti žrtva ovog novog sustava. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije