Veznjak Intera

Brozović na Božić vozio pod zabranom i pijan prošao na dva crvena semafora

brozović
04.01.2016.
u 23:15

Pod utjecajem alkohola i potpuno ignorirajući prometne propise provezao se na Božić u večernjim satima mladi veznjak milanskog Intera Marcelo Brozović (23) u svom BMW-u X6 kroz Veliku Goricu.

Najprije je u 20.45 sati dok je vozio Ulicom Matice Hrvatske u smjeru jugoistoka kod kućnog broja 5 prošao preko pješačkog prijelaza i kroz crveno svjetlo na semaforu na koje nije niti pokušao usporiti. Nakon toga nastavio je prema Zagrebačkoj ulici, gdje je opet bez usporavanja prošao kroz crveno, piše Večernji list.

U tom trenutku zaustavio ga je policajac koji se vozio iza njega. Osim što je imao 0,87 promila alkohola u krvi Brozović je bio itekako svjestan i da vozi pod zabranom, jer je dva mjeseca ranije zbog sličnih prekršaja ostao bez vozačke dozvole. Mladi nogometaš koji je za Božić bio u posjetu obitelji odmah je isključen iz prometa na 12 sati, a također će biti i prekršajno prijavljen zbog vožnje u pijanom stanju, prolaska na crveno svjetlo i upravljanja pod zabranom.

Marcelo Brozović čak tri godine igrao je za zagrebački Dinamo, a prije nešto manje od godinu dana uz odštetu od 8 milijuna eura prešao je u talijanski Inter, gdje je u posljednje vrijeme odigrao nekoliko fantastičnih utakmica zbog čega je stigao i na radar Arsenala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije