Napušta li Inter?

Brozović ide u Sevillu kao zamjena za Banegu!?

Marcelo Brozovic
11.03.2016.
u 21:51

U Italiji razmišljaju o njegovom odlasku u slučaju da dovedu Banegu. Time bi se mogla aktivirati mogućnost Brozovićevog prelaska u Sevillu kao zamjena za Banegu, tvrde Španjolci

Nije nikakva tajna da Inter na ljeto želi dovesti Evera Banegu, a za njega su Sevilli spremni ponuditi Marcela Brozovića.

"Pisali smo Sevilli kako bi znali da razgovaramo s Banegom. To je zbog dobrih odnosa i međusobnog poštovanja koje postoji između naših klubova. Igrač nam se sviđa i postoji mogućnost njegovog dolaska", poručio je sportski direktor Intera Piero Ausilio.

A priču o Brozoviću u Sevilli donosi tamošnji Estadio Deportivo.

"Sevilla je već bila razmatrala njegov dolazak, jer joj je bio ponuđen, ali je na kraju otišao u Inter. U Italiji razmišljaju o njegovom odlasku u slučaju da dovedu Banegu. Time bi se mogla aktivirati mogućnost Brozovićevog prelaska u Sevillu kao zamjena za Banegu", tvrde Španjolci, prenosi Goal.

Već ranije interes za Brozovića pokazivali su Arsenal, Barcelona, Bayern... pa bi nekako začudilo da završi u Sevilli, posebno nakon predstava koje pruža u posljednje vrijeme u dresu Intera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije