‘Wagnerijada’ na Pecari

Brazilac za 114. pogodak ‘požutio’, pa zabio i 115...

13.09.2016.
u 07:00

Reći će netko: - Pobijediti Metalleghe, novaka u ligi, i nije neki podvig, ako znamo da su gosti od 33. minute imali igrača manje (isključen Vukašin Benović zbog glupoga prekršaja nad Barićem). No, Jajčani su na Pecari pokazali da nisu “mačji kašalj”. Ta, nedavno su na Koševu ne samo svladali Sarajevo 2:1 nego ga i nadigrali... Tko zna što bi bilo i koji bi bio konačni rezultat da nakon sat vremena “kralj Premijer lige Brazilac Wagner nije dobio nadahnuće, pa za 3 - 4 minute zabio 2 pogotka gostima, a onda još servirao Menalu loptu za treći... - Sve je bilo dobro do one gluposti, tj. kad je Benović dobio crveni karton zbog rušenja Barića. Do tada smo igrali po planu, ali i poslije imali dvije situacije “1 na 1” koje nismo iskoristili. Onda se ukazao “doktor” Wagner, kojemu ne treba puno... Upozoravao sam uzalud 26 dana svoje igrače na njega. Široki je zasluženo slavio, čestitam mu, ali i na gostoprimstvu, te fantastičnom suđenju, rekao je nakon utakmice trener gostiju Nermin Bašić, dok je trener Širokog Branko Karačić rekao: - Mislim da smo zasluženo dobili teškoga protivnika. Imali smo prigode na početku, onda ih je imao i Metalleghe. Liga je izjednačena, nema favorita. Dobili smo zasluženo, ali mi je žao što smo nakon 3:0 vodstva primili naivni pogodak...

Nakon Bašića, i mi ćemo spomenuti majstora Wagnera. On je, nakon što je zabio za 1:0, odnekud izvadio poveći karton na kojemu je bila ispisana brojka 114 te ga pokazao publici. Sudac Kaljanac nije imao milosti - pokazao mu je žuti karton, piše Večernji list BiH.

Wagner je zabio još jedan, ali nije izvadio karton s brojkom 115. Ne znamo je li ga i imao... Publika mu je uputila dugotrajni pljesak kad ga je Karačić u 77. minuti zamijenio Repićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije