mostar

'Borsa OPEN' u Mostaru okupio više od 1200 sportaša

07.10.2017.
u 16:39

Međunarodni judo turnir "Borsa OPEN" započeo je u subotu u Mostaru te okupio više od 1200 mladih sportaša iz više od 30 zemlja svijeta.

 Organizatori turnira tijekom otvaranja zaželjeli su svim sudionicima dobrodošlicu u Mostar, fer i korektnu igru bez ozljeda, naglasivši pri tome kako je judo u BiH najtrofejniji olimpijski sport.

 Član organizacijskog tima međunarodnog judo turnira "Borsa OPEN" Franjo Zadro ocijenio je ovaj turnir najznačajnijim događajem u Bosni i Hercegovini s čijom se brojnošću sudionika, kako je kazao, nijedan sportski događaj od samostalnosti BiH do danas, ne može mjeriti.

 Podsjetio je kako je zbog nepovezanosti zračnog prijevoza s većim državama i toga što BiH nije u šengenskom prostoru, nekim državama uskraćeno da sudjeluju na ovoj manifestaciji. Njegovo je mišljenje kako ova manifestacija zaslužuje i broj od 40 zemalja.

 Turnir 'Borsa OPEN' prvi put je organiziran 2010. godine kada je okupio oko 300 sudionika iz okolnih zemalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije