Liga 12

Boris Džidić sa Slobodom dočekuje svoj bivši klub

Boris Džidić
05.12.2015.
u 07:00

Nekoliko zanimljivih susreta igra se u 10. kolu Lige 12 košarkaša Bosne i Hercegovine

Nekoliko zanimljivih susreta igra se u 10. kolu Lige 12. U derbi kola Kakanj će dočekati neporažene Sparse. Trener domaćina Josip Pandža zna da njegovu momčad čeka težak susret, ali očekuje uz pomoć vjernih gledatelja i prvi poraz gostiju iz Sarajeva.

U Tuzli će Sloboda, koju vodi donedavni trener Studenta Boris Džidić, upravo ugostiti momčad Studenta koju je donedavno vodio i uveo u prvoligaško društvo. Džidić se nada dobroj igri, a smatra da će susret odlučiti momčad koja nametne svoj ritam na visokim pozicijama. Na tim mjestima upravo su Mostarci najjači gdje ih predvodi snažni Sejfić, a tu su Rizvić, Smolić i ostali. Najjači adut Tuzlaka na toj poziciji je Sekulović, stoga se očekuje zanimljiv susret u kojem će domaća momčad pokušati prekinuti negativni niz od tri poraza.

Izglede popravljanja pozicije na ljestvici ima Zrinjski koji je domaćin Vardi. I jedna i druga momčad ne pružaju ove sezone igre koje su očekivali. Zrinjski je veliki favorit u ovom susretu. Pobjeda se smiješi i Mladosti. Mrkonjićani su domaćini debitantu u ligi, Bošnjaku. U Bijeljini će Građanski Bobar ugostiti solidni sastav Leotara. Ako je suditi po položaju na ljestvici, najlakši put do pobjede u ovom kolu trebali bi imati Širokobriježani.

Trećeplasirani sastav lige ugošćuje Radnika koji u proteklih devet kola nije zabilježio pobjedu i prikovan je za dno prvenstvene ljestvice. Parovi 10. kola: Kakanj – Spars 19, Široki – Radnik BN Basket 18, Mladost – Bošnjak 19 Građanski Bobar – Leotar Swisslion 19.30; 6.12. 2015. igraju, Zrinjski – Varda HE 19, Sloboda – Student 19.30.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije